نگاه

ساخت وبلاگ



تصاویر در ادامه ی مطلب...

احکام موسیقی{خلاصه5سطر}کلیک کنید


حضرت آيت اللّه العظمى آقاى حاج شيخ لطف‏اللّه صافى(مد ظله العالى)، فقيه، اسلام شناس و انديشمند بزرگ معاصر، در شهر گلپايگان، قدم به صحنه هستى نهاد.

والدين‏

پدر او عالم عارف، مرحوم آيت اللّه آخوند ملا محمّد جواد صافى، (متولد 1287 هـ.ق) بود كه علاوه بر تخصّص، تحقيق، تأليف و تدريس در گرايش‏‏هاى مختلف علوم اسلامى مانند فقه، اصول، كلام، اخلاق، حديث و ... ، در زمينه هنرهاى ارزشمندى چون شعر و خوشنويسى نيز سرآمد بود. زهد، تقوى، عشق به ولايت و فضيلت‏هاى علمى اخلاقى آن بزرگ مرد، از يك سو و مواضع قدرتمندانه او در سنگر امر به معروف و نهى از منكر و جبهه گيرى‏هاى صريحش در برابر افكار انحرافى، غيرمتديّنان، ظالمان و جابران آن روزگار از سويى ديگر، هر قدر كه مردم گلپايگان را شيفته و مطيع محض او مى‏نمود، هيأت حاكمه، خوانين و زورگويان را در برابرش شكننده‏تر مى‏كرد؛ چنان كه آنها هميشه او را سدّ راه اعمال خلاف شرع و بدعت‏گذارى‏هاى خود ديده و تا زنده بود از غيرت دينى و خشم الهى او مى‏ترسيدند.

آفتاب عمر آن عالم جليل القدر در افق عصر 27 رجب سال 1378 هـ.ق، مصادف با شب شهادت حضرت امام موسى كاظم، عليه السلام، غروب كرد.

مادر او بانوى فاضله، شاعره و عاشق اهل بيت، عليهم ‏السّلام، فاطمه خانم، دختر حضرت آيت اللّه آخوند ملا محمّد على، بود.

از ويژگى‏هاى بزرگ معنوى، اخلاقى، كه در وجود آن مرحومه، متبلور بود، مى‏توان به تعبد، اخلاص، تقوى، معرفت به حضرت حق، شجاعت، صراحت لهجه، شوهر دارى كم‏نظير و اهتمام در تربيت كودكان، راز و نياز خاشعانه و ذكر و دعا و نماز شب اشاره كرد.

تحصيلات‏

آيت اللّه العظمى صافى، در نوجوانى قدم به وادى علم و معنويت، حوزه، نهاد و ميهمان صفاى حلقه‏هاى صميمى درس و بحث و مَحرَم شور وصف‏ناپذير مناجات نيمه شب پاكباختگان حوزه شد. ابتدا در گلپايگان، كتب پايه ادبيات عرب را نزد عالم جليل القدر، مرحوم آخوند ملا ابوالقاسم مشهور به «قطب» آغاز كرد و ادامه مباحث ادبيات، كلام، تفسير، حديث، فقه و اصول را تا پايان سطح در همان‏جا پى گرفت و در اين مدت حجم وسيع كتب مهم رشته‏هاى مذكور را نزد پدر بزرگوارش، حضرت آيت اللّه آخوند ملا محمّد جواد صافى آموخت. در سال 1360 هـ.ق، گلپايگان را با دنيايى از خاطره‏هاى شيرين دوران كودكى و نوجوانى و لذت حضور در كنار پدر و مادرى مهربان و دلسوز، كه اكنون از حسرت فراق او پريشان بودند، ترك كرد و رنج مشكلات هجرت به قم را پذيرا شد، تا با حضور در مجلس درس و بحث اساتيد بزرگ حوزه علميه قم به تكميل تحصيلات و تحقيقات خود بپردازد.

ايشان چند سال بعد به نجف اشرف مشرف شد و در آن‏جا نيز از محضر مراجع عاليقدر آن حوزه، براى يك سال بهره‏مند گشت.

هوش و استعداد فوق‏العاده و تلاش و جديّت در امر تحصيل او را مورد علاقه خاص اساتيد بزرگ قم و نجف قرار داد. حضرت آيت اللّه العظمى صافى پس از آن مجدداً به قم بازگشتند و بيش از پانزده سال حلقه‏نشين مجلس درس و بحث و اخلاق و عرفان مرجع پرافتخار شيعه، حضرت آيت اللّه العظمى بروجردى و نيز يكى از مشاورين ويژه و برجسته و از اصحاب خاص استفتاء آن بزرگوار گشت و آن مرحوم، نظر به توانايى والاى علمى آيت اللّه العظمى صافى، پاسخگويى به سوالات مهم و حساسى از فقه و كلام شيعى و نيز نگارش كتاب ارزشمندى درباره مهدويّت را كه منتخب‏الاثر نام گرفت، به ايشان واگذار كردند.

از اساتيد مهم آن بزرگوار در قم، مراجع تقليد، آيات عظام: سيد محمّد تقى خوانسارى، حجّت، صدر، بروجردى و در نجف، آيات عظام: شيخ محمّد كاظم شيرازى، سيد جمال‏الدين گلپايگانى و شيخ محمّد على كاظمى را مى‏توان نام برد.

ويژگيهاى آيت اللّه العظمى صافى‏

زهد، تقوى، اخلاص، قناعت، توكل، سعه صدر، صراحت لهجه و امر به معروف و نهى از منكر، از ويژگى‏هاى مهم روحى - اخلاقى اين فقيه وارسته است.

وجودش، درياى بى‏كرانه عشق به انوار مقدس ائمه معصومين، عليهم‏السّلام، است و هر پگاه بعد از نماز، در دعاى عهد، مى‏توان ترنّم تمنّاى دل شيداييش را در نغمه «العجل العجل يا مولاى يا صاحب الزمان» شنيد و او را عصرهاى جمعه، ميان خيل عاشقان مهدى (عج)، ميهمان لحظه‏هاى پر معنويت مسجد جمكران، ديد.

تدريس، تحقيق و تسلط در زمينه علوم متنوع اسلامى همچون فقه، اصول، كلام، حديث، رجال و ... ، تأليف حدود هشتاد اثر ارزشمند و محققانه به زبان‏هاى فارسى و عربى كه بعضى از آنها به چند زبان ديگر نيز ترجمه شده، از ويژگى‏هاى علمى ايشان است.

برخوردارى از چنين موقعيت‏هاى والاى علمى، ايشان را در حوزه علميه قم، در رديف ممتازين قرار داد و بزرگانى چون آيات عظام: سيد جمال‏الدين گلپايگانى، بروجردى، امام خمينى و سيد محمد رضا گلپايگانى و بعضى ديگر، مقام بلند علمى - معنوى او را ارج نهادند؛ و آيت‏اللّه العظمى سيد جمال‏ الدين گلپايگانى در حدود 60 سال پيش، اجتهاد متين و اوج مقام فقهى آيت اللّه العظمى صافى را طى مكتوبى مهم، اعلام كرد.

ايشان، سالها از طرف مرحوم آيت اللّه العظمى بروجردى و پس از ارتحال آن بزرگوار، از معدود كسانى بود كه مسووليت امتحان فضلاى حوزه در سطح عالى و درس خارج را داشته و شمارى از مجتهدان كنونى و مدرسين حوزه علميه قم، نزد معظم‏له امتحان داده‏اند.

اين فقيه گرانقدر، علاوه بر موارد مذكور، مطالعات گسترده‏اى در زمينه ادبيات و تاريخ اسلام و ايران داشته و ضمن آشنايى با قالب‏هاى گوناگون شعرى، در سرودن شعر نيز مهارت كامل دارند.

اين مرجع فرزانه، حتى اكنون نيز با تمامى مشغله‏هاى موجود، اخبار و مسائل دنيا و بالخصوص جهان اسلام را هر روز با دقت تمام از طريق رسانه‏هاى گروهى دنبال كرده و بنا به اطلاعات وسيع تاريخى - سياسى، از قدرت تحليل بالايى در زمينه رويدادهاى منطقه‏اى، جهانى و دنياى اسلام برخوردار است و مصداق واقعى «عالِم به زمان» مى‏باشد.

قبل از پيروزى انقلاب اسلامى، حضور در صحنه‏هاى مختلف مبارزه با رژيم ستم‏شاهى باعث حساسيت ساواك، نسبت به اين فقيه آگاه گشت و بالاخره به توقيف يكى از كتب ايشان كه حاوى مطالبى در نقد فساد رژيم شاه بود، منجر شد. در همين حال نشر بعضى كتب مهم حضرت آيت اللّه العظمى صافى كه در دفاع از تشيع نگاشته بود نيز، در بعضى از كشورهاى عربى ممنوع شد و بدين صورت دولتمردان اين كشورها همسو با برخى مزدوران قلم بدست استعمار، نتوانستند خشم خود را از نوشته‏هاى آگاهى بخش و بيدار كننده‏اش، پنهان نمايند.

با پيروزى انقلاب اسلامى ايران، ايشان در سال 1358 هـ.ش، به عنوان عضو مجلس خبرگان اوّل، انتخاب و در سال 1359 هـ.ش، از سوى حضرت امام خمينى (قدس سره) به عضويت شوراى نگهبان منصوب شد و هشت سال به عنوان دبير شوراى نگهبان، منشأ خدمات ارزنده‏ اى به نظام مقدس و مردم عزيز گشت، و در پاسدارى از حريم اسلام و قرآن، لحظه ‏اى ترديد به خود راه نداد.

حضرت آيت اللّه العظمى صافى، كه حداقل از دو دهه قبل، با وجود داشتن تمامى شرايط مرجعيت، كريمانه از آن گذشته بود، با ارتحال حضرت آيت اللّه العظمى گلپايگانى، قدس سره، در آذر ماه 1372 هـ.ش، بنا به تقاضاهاى مكرّر و اصرار پى در پى علما و مردم، بالاخره تصدى مرجعيت را پذيرفت و اكنون به عنوان يكى از مراجع عمده، و اركان اصلى حوزه علميه قم، به شمار مى‏رود.

 


نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 2528 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 19:05

 

نماد رسمی فیلمهای مامور ۰۰۷

۰۰۷جیمز باند (به انگلیسی: James Bond 007) نام شخصیتی داستانی است که توسط یان فلمینگ در سال ۱۹۵۳ خلق گردیده و در ۱۲ رمان و ۲ داستان کوتاه حضور داشته است. این شخصیت همچنین در صنعت سینما طولانی‌ترین و پولسازترین شخصیت به زبان انگلیسی بوده است که تاکنون از روی آن فیلم ساخته‌اند. اولین فیلم ساخته شده از این شخصیت، فیلم دکتر نو در سال ۱۹۶۲ می‌باشد.

پس از مرگ فلمینگ در سال ۱۹۶۴ میلادی، رمانهای جیمز باند توسط اشخاص دیگری مانند کینگسلی آمیس، جان گاردنر، ریموند بنسون و سباستین فالکز نوشته شد. علاوه بر این کریستوفر وود دو فیلمنامه نوشت. اشخاص دیگری نیز کارهایی مشابه انجام می‌دادند. از این شخصیت تا به حال ۲۳ فیلم ساخته شده است که آخرین آن فیلم اسکای فال محصول سال ۲۰۱۲ انگلستان است.

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 1403 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 17:00

هیدیوری تویوتومی:فرزند دختر اوییچی(زن دوم هیدیوشی) و هیدیوشی با سرپرستی نینی(زن اول هیدیوشی)است که ۴جنگ داشته و مهمترین کار وی دفاع در مقابل تاکیگاوا و کشتن پسر او هیدیتادا بود این کار او باعث شد تا ماسامونه انرژی بگیرد و دخل ایاسو را بیاورد جنگ۱مرگ پدر:با مقاومت بسیار۱۰هزار از سپاه دشمن کاست ولی در هر حال پس از مرگ پدر، مادر دوم خود نینی(که توسط سلطان تاریکی هانزو هاتوری شبح شیطان زخمی شده بود)را سوار بر اسب کرد و پا به فرار گذاشت جنگ۲تلافی جریانات جنگ تکیگاوا:وی در کل کیوتو(پایتخت قدیم ژاپن)کماندار گذاشت و بدون استفاده از کمانداران به لشکر دشمن حمله کرد ول. . .سروکله ی کوجیرو ساساکی پیداشد و هیدیوری به عقب نشین روی آورد ولی ایاسو فکر کرد هیدیوری از وی ترسیده و به دنبال او رفت غافل از این که ...بله کمانداران۱۰%ارتش تاکیگاوا را نابود کردند گرچه توسط کوجیرو قتل آم شدند و جنگ صفر صفر به نفع نگاه امشب تموم شد(این هیدیوری باهوش و بدشانسه) جنگ۳تلافی توکوگاوا در همان منطقه ای که هیدیوشی به قتل رسید:توکوگاوا به آنان حمل کرد با این که پیروزی با توتومی بود ژنرال ها شکست خوردند و هیدیوری فرار کرد و یاکیموراسانادا برای اینکه وی تعقیب نشود به دفاع پرداخت و کشته شد جنگ۴سرنوشت:ژنرال ها ی دو طرف فرار کرده بودند ایاسو نه هانزو داشت نه تاداکاتسو در عوض کبایکاوا،هیدیتادا(پسرش)،خاندان چینی (لی)،اینا(دختر تاداکاتسو)،ماسامونه داته ‏.در عوض هیدیوری نه نینی نه کیجی ،سانادا،نائو،خاندان تویوتومی، فقط موساشی آخرین میاموتو و خاندان مادری(هیشیدا)راداشت، کوتاروفوما با موساشی درگیرشد هیدیوری با کبایکاوا و هیدیتادا درگیر شد هیدیوری این دو را کشت و توسط ماسامونه داته و سایکا،کشته شد،بعد از این موساشی کوتاروفومارو کشت و به ایاسو پیوست،ماسامونه هم باماگوایچی سایکا اول موساشی بعد اینا سپس تاداکتسو و در آخر ایاسو را کشتن و این پایان جنگ های ژاپن بود.

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : هیدیوری تویوتومی,پسر هیدیوشی تویوتومی,مهمترین فرد بازی سامورایی واریورز, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 2713 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

کوجیرو ساساکی; ‏(بزرگترین جنگجو ها از مقام۱تا۸ ‏.۱:لوبو ‏۲تاداکاتسو هوندا ‏‎:۳‎هانزو هاتوری ‏‎۴:‎کیجی مایدا ‏‎۵‎موساشی میاموتو ‏‎:۶‎نوبوناگااودا ‏‎:۷‎سون سه ‏‎:۸:‎کوجیرو ساساکی ‏) قد۱۷۳ تعداد جنگ ها۱ تعداد شورش ها۳۲۰ تعداد فرمانده های مورد شورش۲۷ نام فرمانده های مورد شورش:هوجو،اوییچی،نوبوناگا،ناگاماسا،نووؤ،نوبوتادا،یوشیکاگه اسکورا،گینچیو تاچیبانا،میدسوناری ایشیدا،موساشی،ساکون شیما،رنمارو ماری،کانتسوگو ناعو،ایاسو،شیمازو،تاداکاتسو،اینا،هانزو،رنمارو ماری،هیدیوری،هیدیتادا،میتسوهیده،هیدیوشی،کیاماسا،ماسانوری،وبقیه به مقدار کم مهمترین شورش حمله به آزای:لشکریاش آزای در راه حمله به یک دشمن ابتدایی بودند کوجیرو دشمن ابتدایی و اکثر فرمانده های آزای را کشت و اوییچی را زخمی کرد و فرار کرد جنگ۱پایان کار:(کوجیرو بعد از ۴۰سال زندگی و کشتن ۲۰۰فرمانده و ژنرال و۱میلون کشتار با کمک لشکر راهزنان ژاپن و روستایی ها و برده های استقلال یافته بالاخره این قاتل حرفه ای توسط موساشی میاموتو به زباله دان تاریخ پیوست) هیدیوری با موساشی از محلی عبور میکردند ایاسو در کمی آن ها دستور حمله داد که کوجیرو سر رسید با چهار ارتش بزرگ تویوتومی و توکوگاوا و میاموتو و هوندا وارد جنگ شد سه ارتش بزرگ تویوتومی و توکو گاوا و هوندا را فراری داد ارتش میاموتورا نابود کرد و تنها میاموتو(موساشی)باقیماند و در عوض ارتش کوجیرو نابود شد آنان وارد جنگ شدند و موساشی شکست خورد و با قایق فرار کرد به یک خشکی رسید که با تعجب کوجیرو رادید.با یک حقه اورا کشت حقه او این بود...با او در ساحل جنگید و در یک لحظه به زیر آب رفت و پارو قایق خود را به بالافکر کرد حواس کوجیرو پرت شد و موساشی بایک ضربه...اورا کشت(مورخان علت شکست کوجیرو ساساکی را درگیری با۴تا از۶ارتش بزرگ ژاپن در یک نبرد بود)منبع:نگاه امشب

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : کوجیرو ساساکی,ساساکی,کوجیرو,بیوگرافی کوجیرو ساساکی,نگاه امشب,بیوگرافی کوجیرو,بیوگرافی ساساکی,بزرگ ترین قاتل شورشی, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 7289 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

متسوهیدا آکچی:ملازم ۴ نوبوناگا اودا ونامزد رنمارو ماری و اولین کسی که لشکر اودا را شکست داد. تعداد جنگ ها:۷ جنگ۱بازگشت به معبد هنوجی:در راه بازگشت لشکر آزای به اودا حمله کرد که با مقاومت دفاعی هیشیدا روبه رو شدند و آکچی در این جنگ از پشت به آزای حمله و آنان را شکست داد جنگ ۲تاکیدا:در این جنگ میتسوهیدا آکچی به پسر شینگن حمله کرده و وی را فراری داده جنگ۳حمله به اسکورا و آزای: مهمترین کار وی مشغول کردن ناگاماسا آزای بود که تویوتومی به اوییچی برسد و اورا گروگان بگیرد و باعث پیروزی اودا شد ‏(نکته خوب دقت کنید هیدیوشی تویوتومی و آکچی باهم دوست بودند ولی تا آخر این چنین نیست) جنگ۴شکست یویسگی:این جنگ بدون آکچی خوب پیش نمی رفت زیرا کاری که انجام داد خیلی مهم بود...وی روستایی هارا قانع کرد تا یویسگی را ترک کنند. همچنین جناح چب دشمن را نابود کرد و سومین مقام و دومین قلعه ی دشمن را به ترتیب شکست و فتح کرد. جنگ۵مرگ ناگاماسا آزای:در این جنگ آکچی و نامزدش پابه پای نوبوناگا حرکت کردند و در لحظه آخر ناگاماسا با ضمانت آکچی تسلیم شد هر چند ناگاماسا خودکشی کرد ولی کاری که میتسوهیدا آکچی کرد باعث پیروزی بی دردسر و کم تلفات نابودی آساکورا جذب یاران بیشتر پیوستن اوییچی خواهر نوبوناگا جنگ۶مرگ نوبوناگااودا :در این جنگ میتسوهیدا آکچی به نوبوناگا حمل کرده و به ترتیب تمامی ژنرال ها و بعد برادر نوبوناگا ،نوبوتادا اودا راکشت ،وبعد از روی اجبار بعد۱ساعت حرف و گفتگو با نامزدش،به نتیجه ای نرسید و نامزدش به او حمله کرد و. . .به تاریخ پیوست.حالا دیگر تمامی هونوجی به دست آکچی افتاده. میتسوهیده به معبد حمله کرده اول خواهر نوبوناگا و بعد همسر نوبوناگا(نوووو)را به قتل رساند به نوبوناگا که رسید و اورا زخمی کرد همین که میخواست ضربه آخر را بزند توبه توبه راه انداخت .نوبوناگا بلند شد که بو وی بگوید( دیگه ژاپن پیشرفت کرده و نیازی به اودا نیست و آکچی میتواند اورا اداره کند )که در همین لحظه ماگوایچی سایکا با تیر نوبوناگارا کشت. جنگ۷پایان کار:هیدیوشی به میتسوهیده حمله کرده، میتسوهیده اول قلعه سربازان خویش را بعد جناح راست بعد راه های فرار را از دست داد زد به دشمن و بسیاری راکشت و توسط ماگوایچی سایکا کشته شد البته قاتل خود را جوری زخمی کرد که همه فکر کردن مرده و۱۰سال مداوایش توسط همسرش که ماگوایچی را در آب پیدا کرده بود به طول انجامید

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : میدسوهیده آکچی,میتسوهیده آکچی,میدسوهیدا آکچی,میدتسوهیدا آکچی,میدسوهیده,آکچی,میتسوهیده,میدسوهیدا,میتسوهیدا, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 4107 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

میدسوناری ایشیدا:قد۱۶۹ وزن۴۵هنر:جنگجو مقام:ملازم هیدیوشی هیشیدا تویوتومی سلاح مخصوص:بادبزن تیغ دار تعداد جنگ ها:۱۰ جنگ۱حمله به میدسو هیدا آکچی:میدسوناری در اینجنگ قلعه بزرگ ترین حامی آکچی را فتح کرد که به شکست آنان انجامید جنگ۲نابودی شیداتا:در این جنگ برادر هیدیوشی از غرب و لشکر مایدا از شما ل به هیدیوشی حمله کردند که قلعه های۵گانه توپ خانه دار آنان را پشتیبانی میدادند میدسوناری این قلعه هارا فتح و لشکر کیجی را شکست داد سپس به همراه نینی ،کیاماسا ،ماسانوری به قلعه شیداتا حمله کرده در راه کانتسوگو ناعو به وی حمله کرد ولی میدسوناری وی راشکست داد واورا رهاکرد کانتسوگو خیلی متعسر شد... میدسوناری شیداتا و اویچی را بر خلاف میل خود به قتل رساندن جنگ۳کیوشو:در این دختری۱۹ساله دختر رئیس قبیله ی تاچیبانا را از دست قبیله شیمازو نجات داد بااین کار قبیله ی تاچیبانا و ایشیدا به وی پیوستند و با کمک نینی و ساکون شیما دوست وی شیمازو را شکست داد و یار خود کرد جنگ۴شکست تکوگاوا:نینی از شرق و میدسوناری از شمال باشکست اینا دختر تاداکتسو (توسط نینی)تاداکتسو هوندا(توسط میدسوناری)و دستگیری ایاسو این جنگ به پایان رسید جننگ۵هوجو:در این جنگ میدسوناری عقب نشینی کرد ولی یاکیمورا سانادا و کیجی مایدا دوست کانتسوگو به وی پیوستند در نتیجه روحیه ای تازه لشکر را دربر گرفت هیدیوری (پسر هیدیوشی)هیدیتادا (پسر توکوگاوا) و ساکون شیما هم متهد و اوجیماسا هوجو را کشتن و جنگ به پایان رسید جنگ۷مرگ هیدیوشی:در این جنگ یاران ایاسو فرار کردند میدسوناری به اقامت گاه توکوگاوا نزدیک بود که خبر مرگ هیدیوشی توسط هانزو و فرار سربازان موجب عقب نشینی و تجدید قبا برای جبران این شکست شد جنگ۸جنگ با خاندان تویوتومی:خاندان هیدیوشی میدسوناری را مسئول قتل بزرگ خود میدانستند و خاندان هیشیدا و ایشیدا میدسوناری را ترک و با وی وارد جنگ شدند در حالی که خاندان، سانادنا، مایدا ،شیمازو، تاچیبانا ،یویسگی، تاکیدا شیما، ناعو،داته و نینجا های کوینوچی به وی پیوستند و جنگ با کشتن نینی کیواماسا ماسانوری و قتل عام خاندان ایشیدا و هیشیدا و فراری دادن هانزو هاتوری انجامید جنگ۹شکست حرفه ای خاندان هوندا:این جنگ در۱ساعت انجامید زیرا یاران هوندا به داخل قلعه کشیده شدند و بابزرگ ترین سامورایی موساشی میاموتو و ارتش تویوتومی مواجه شدند که پابه فرار گذاشتند جنگ۱۰پایان کار: در این جنگ شیمازو شمال غربی گینچیو تاچیبانا شمال موساشی غرب میدسوناری جنوب غربی ساکون شیما جنوب و کبایکاوا جنوب شرقی را بر عهده داشت در این ماجرا شکست میدسوناری به صورت چند گام بود گام اول:خیانت کبایکاوا گام۲از دست دادن توپ خانه ها گالم۳زدست دادن جنوب شرقی و مرکز و شمال و جنوب گام۴نابودی خانواده ی تاچیبانا و شیمازو و قتل شیمازو و گینچیو توسط تاداکتسو هوندا گام ۵مرگ ژنرال های دیگر توسط اینا و کبایکاوا و هیدیتادا گام۶فتح قلعه های تویوتومی و مرگ پسر هیدیوشی هیدیوری گام۷خیانت نیرو های داته و کنار کشیدی میاموتو گام۸از دست دادن همه ی جناح ها به جز جنوب غربی گام۹مرگ ساکون شیما توسط هانزو هاتوری قویترین نینجا گام آخر :مرگ میدسوناری و شکست پایانی توسط هوندا.

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : میتسوناری ایشیدا,میدسوناذی ایشیدا,ایشیدا,میتسوناری,میدسوناری, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 4809 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

از سال 1573 تا سال 1603 (دوران آزوچی-مومویاما زندگی سامورای­هادچار تحول می­شود. تویوتومی هیده­یوشی، شوگونی که توانست ژاپن را دوباره پس از سال­ها زیر یک پرچم متحد کند، سامورای­ها را مجبور می­کند از میان کار در مزرعه و جنگاوری یکی را برای همیشه برگزینند. ونیز اجازه حمل سلاح را تنها به سامورای­ها اختصاص می­دهد.این قوانین به شکل سنت تا پایان کار سامورای­ها جاری بود.(بیوگرافی خلاصه) هیدیوشی در۱۰جنگ بزرگ خود... جنگ ۱جنگ آکیزیهاما:با نوبوناگا اودا در جنگی سخت با آکیزیهاما در حال برگشت به هونوجی بودند که ناگاماسا همسر اویچی خواهر نوبوناگا ودوست سمیمی یوشیکاگه اسکورا به وی حمله کرد اگر دفاع و جلوگیری و مقاومت هیدیوشی نبود نوبوناگ مرده بود جنگ ۲حمله به آزای:اینو بگم که هیدیوشی داماد دختر ناگاماسا است... در این جنگ هیدیوشی اویچی رو گرو نگهداشت و باعث شد تاناگاماسا عقب نشینی کند و اسکورا شکست بخورد جنگ ۳حمله به تاکیدا:در این جنگ تنها کار کاربری هیدیوشی جلوگیری از حمله یاکیموراسانادا بود که باعث فرار پسر شینگن شد جنگ ۴حمله به یویسگی:در این جنگ نوبوناگا در وضعیت خوبی نبود وبا اینکه پیروز شدند ولی افراد عقب نشینی کردن و دفاع هیدیوشی بود در جنگ۵کشتن ناگاماسا:وی در این جنگ دفاع دشمن را شکست در جنگ ۶‎کشتن میتسوهیداآکچی:پس از کشتن وی با ۳استراژیتی متفاوت با کمک همسر خود نینی دوست خویش ماگو ایچی سایکارا از دست داد در جنگ ۶کاتسویه شیداتا:در این جنگ مادر همسر دوم خود اویچی در مقابل وی قرار گرفت و هیدیوشی به ناچار. . . در جنگ۷کیوشو:شیمازورو شکست داد و نصف ژاپن را بااین کار فتح کرد. جنگ۸تاکیگاوا:با استراژیتی اژدها(حمله ازداخل مستقیم و چپ و راست)پیروز و بر یاران خود افزود جنگ ۹هوجو:در این جنگ هیدیوشی و یارانش عقب نشینی رو به شکست داشتن که باکمک کیجی مایدا و سانادا به پیروزی و کشتن هوجو و شکست فوما شدند جنگ ۱۰پایان کار:با تلاش فراوان تویوتومی کار به نفع وی پیش میرفت،اما هانزو هاتوری با کوتاروفوما که دشمن هر طرف شده بود و نینی و کوینوچی که هر سه نینجا هستن مقابله و آن هارا باهم شکست داد و هیدیوشی را جوری کشت که جسدش دو قسمتی پیدا شد... منبع:نگاه امشب

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : میت هیدیوشی تویوتومی هیشیدا,مید هیدیوشی تویوتومی هیشیدا,میت هیدیوشی, تویوتومی هیشیدا,هیدیوشی تویوتومی,هیدیوشی هیشیدا, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 2831 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

اودا نوبوناگا Oda Nobunaga (به ژاپنی : 織田 信長 ) (بیست‌وسوم ژوئن ۱۵۳۴- بیست‌ویکم ژوئن ۱۵۸۲) یکی از دای‌میوهای قدرتمند ژاپن در دوره سن‌گوکو یا جنگ داخلی بود. او عمر خود را در کشورگشایی سپری کرد و در نهایت بر یک‌سوم دای‌میوهای ژاپن پیروز شد تا اینکه در سال ۱۵۸۲ درگذشت. جانشین او تویوتومی هیده‌یوشی ، که حامی وفادار نوبوناگا بود، سرانجام به اولین کسی تبدیل شد که پس از جنگ اونین بر تمام خاک ژاپن حکم راند.

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : نوبوگااودا, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 1200 تاريخ : پنجشنبه 4 آبان 1391 ساعت: 21:33

هاتوری هانزو 服部半蔵 متولد ۱۵۴۲ ووفات ۱۵۹۶ را شاید بتوان پرآوازه ‌ترین شمشیرساز و استاد هنرهای رزمی ژاپنی تا به امروز نامید. از زندگی وی داستان‌های زیادی روایت شده‌است که بیشتر مبنایی تخیلی دارند، در این داستان‌های حماسی وی رییس گ

روه بسیار معروفی از نینجاهای ژاپنی بوده که برای مردم فقیر می‌جنگیدند.

 


برای مشاهده ی تمام داستان زندگی این شخصیت بزرگ به ادامه مطلب مراجعه کنید

حالا علت مرگ ناجوان مردانه:هانزو پس از رهبری ((هاسنشی سامورایی)) در نبردی در 4 دسامبر 1596 در گذشت و آن وقتی بودکه رهبری گروهی را بر عهده داشت که میخواستند نینجاهای فوما ریو را در کاناگاوا قتل عام کنند. هانزو و سربازانش ، نینجاهای فوما ریو را باکشتی های خود در دریا تعقیب کردند؛ اما فوما نینجاها از تکنیکهای زیر آبی (سوی تون جوتسو) برای انهدام سکان کشتی های آنان استفاده نمودند و وقتی هاتوری هانزو و سربازانش درون آب پریدند تا به طرف ساحل شنا کنند، فوما نینجاها درون آب دریا نفت ریختند و آن را آتش زدند در نتیجه همگی آنها در شعله های آتش سوختند.سپس بعد ار هاتوری هانزو ، هاتوری ایوامی نو کامی ماساناری ، جانشین هاتوری هانزو گشت.

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : سامورایی واریورز,هانزو,هاتوری,نینجا,هانزو نینجا,هانزو هاتوری نینجا,هانزو هاتوری,جومونگ,بیوگرافی هانزو هاتوری,دانلود بازی جومونگ‎1‏,دانلود بازی سمورایی واریورز,دانلود بازی,دانلود بازی سامورایی واریورز‏2,سامورایی واریورز‎۲‏,نگاه امشب,دانلود,بیوگرافی کامل,بازی,اخبار نگاه امشب,دانلو بازی,واریورز اوروچی, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 5639 تاريخ : يکشنبه 7 آبان 1391 ساعت: 22:31

 

بیوگرافی یاس

 

بیوگرافی یاس از زبان خودش:
متولد سال 1982 میلادی _مصادف با 1360 شمسی ‏
محل تولد : تهران
یاسر از سن شانزده سالگی به موسیقی رپ علاقه داشت و از آن زمان به بعد به آن گوش میداد.
هنگامی که پدرش برای کارهای تجاری به آلمان سفر می کرد برای او سیدی های خوانندگان سبک هیپ هاپ و به خصوص
 توپاک را می آورد.
بعد از مرگ ناگهانی پدرش تمام مسئولیت خانواده بردوش او افتاد و توانست به سختی بدهی های پدرش را بپردازد.
او در هجده سالگی فکر رفتن به دانشگاه را از سرش بیرون کرد وبرای حمایت از خانواده اش _ مادر،برادرکوچکش و خواهرانش _ مشغول کار شد.
در این هنگام بود که شروع به نوشتن شعر کرد که خیلی زود تبدیل به متن آهنگ هایش شد.
این کار باعث می شد تا او به یاد پدرش بماند.
زلزله ی بم تاثیر عمیقی بر روی یاس گذاشت و باعث شد تا او اولین آهنگش را به نام بم بنویسد که ابتدای خواندن حرفه ای او بود.
او متوجه شد که توانایی گفتن تمام واقعیت ها را به زبان رپ دارد.
او تصمیم داشت تا برای کارهایش مجوز بگیرد ولی برای این کار با مشکلات زیادی مواجه شد و بارها مورد تمسخر قرار گرفت، ولی در نهایت موفق شد و توانست برای شش آهنگ از ده آهنگش مجوز بگیرد.
کارهای او مهمولا با بیان مشکلات اجتماعی جامعه شروع می شود و با امید پایان می یابد.او در آهنگ هایش ناسزا نمی گوید
و از بیان مسائل س-ک-س-ی وخشن اجتناب می کند.
کارهای یاس امروزه به قدری موفق شده که به نوعی به استاندارد جدیدی در رپ فارسی تبدیل شده و طوری که افرادی
مثل من تصمیم به نوشتن وبلاگی در مورد یاس گرفته اند و در ایران او را با نام توپاک ایران میشناسند.<\/h4>

 

تکست

page/yas2

 

page/yas3

 

page/yas

دانلود

page/yas.d


 

 

نگاه...
ما را در سایت نگاه دنبال می کنید

برچسب : رپر ایران, نویسنده : مجتبی p32mojtaba1377 بازدید : 991 تاريخ : دوشنبه 8 آبان 1391 ساعت: 19:18

نظر سنجی

چه طوره

خبرنامه